Dinnershow Grandeur in Studio 21 te Hilversum

 

Zin in een unieke belevenis?

Kom dan op 16 maart naar Studio 21 in Hilversum voor een gezellige avond. Uw partner is ook welkom.grandeur studio 21 2x2

Graag nodigen we u uit voor een spectaculaire avond vol entertainment, glamour en heerlijk eten

De leden die op de nieuwjaarsreceptie waren hebben de folder al kunnen bekijken. Velen waren gelijk enthousiast. We vinden het fijn dat we deze (extra) bijzondere avond voor u kunnen regelen voor een relatief kleine eigen bijdrage. U zult geen spijt van krijgen van deze unieke ervaring. De muziek is afwisselend voor elk wat wils en u kan de hele avond gezellig met elkaar praten.           

Programma

17.15 uur         ontvangen wij u gezellig met een drankje in een speciale zaal voor onze leden

18.15 uur         U wordt begeleid naar de plaatsen in de Grandeurzaal. U krijgt een welkomstdrankje en

                         een proeverij van 4 hapjes onder het genot van sfeervolle inloopmuziek

19.05 uur         Introductie van het orkest, de dansers en solisten

19.20 uur         Serveren tussengerecht

20.00 uur         Show Legends van 40 minuten. Ode aan grote artiesten zoals  Amy Winehouse, Edith Piaf, Ramses Shaffy, Rolling Stones etc. Muzikaal ondersteund door het orkest, dansers en vocalisten

20.40 uur         Serveren hoofdgerecht met een live muzikale omlijsting

21.30 uur         Hoofdshow Grandeur 75 minuten. Laat u verrassen, het is een visuele en muzikale topbelevenis.

                        U hoeft niet op uw stoel te blijven zitten.

22.45 uur         Dessert wordt geserveerd met een muzikale omlijsting.

23.00 uur         After Party. Uitbundig slotfeest met alle artiesten. Indien u wilt kunt u hier aan deelnemen.

23.45 uur         Einde avond.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor deze activiteit is € 37,50 per persoon. Maakt u het bedrag over op het rekeningnummer: NL49RABO 0158 326 938 t.n.v. AGV Leiden onder vermelding Studio 21. Uw deelname is definitief na ontvangst van de eigen bijdrage.

Meld u aan vóór 16 februari

Vult u het  formulier in op de website. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Misschien bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Stuur dan een        e-mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: Website login. In de e-mail zet u uw naam en geboortedatum. U krijgt dan per omgaande antwoord met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Let op

We kunnen maximaal 130 personen van deze avond laten genieten. Dus geef u snel op. Vol = vol. Als we meer dan 130 aanmeldingen hebben hanteren wij een wachtlijst.

Dieetwensen?

Geef het aan ons door.

Kledingadvies

Netjes informeel.

Afmelden

Heeft u zich opgegeven en kunt u plotseling toch niet komen? Geef dit vóór 1 maart per e-mail door. Het e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken... Alleen als u zich op tijd afmeldt wordt de eigen bijdrage terug gestort.

 

 Grandeur Zangers en zaal

 

Bereikbaarheid auto

www.studio21.nl

Voer onderstaand adres in op je navigatiesysteem:

Media Parkboulevard
1217 GP Hilversum

Op de rotonde neemt u de afslag hoofdentree Mediapark, herkenbaar door het gekleurde gebouw van Beeld & Geluid aan de linkerkant. Parkeer gemakkelijk op parkeerdek A van het Media Park, direct gelegen aan uw rechterhand wanneer u het Media Park oprijdt. Als u het terrein aan de rechter kant verlaat, loopt u richting Studio 21 (Joop van den Endeplein 7).  Loop de gehele boulevard af tot uf bij het grote LED-scherm bent. Hier is de ingang van het Studio 21.

Deze bezoekersingang is alleen lopend bereikbaar.

Bereikbaarheid is ook goed met de trein

Treinstation Hilversum Media Park. Let op wanneer de laatste trein rijdt ;). 

Vanaf het perron van station Hilversum Media Park ziet u het Media Park direct liggen. Via de traverse loopt u het park op. Wanneer u aan het einde van de traverse de trap afloopt, ziet u het grote LED-scherm recht voor je. Hier is de ingang van het Studio 21.

Overnachten

Wilt u in Hilversum blijven overnachten? U kunt zelf een hotel boeken. Dit zijn de hotels in de buurt van Studio 21:

hotel Amrath Media Park  op ca. 500 meter

hotel Lapershoek op 2 ca. kilometer 

Beeld en Geluid

U kunt voor het bezoek aan Studio 21 ook het Mediamuseum Beeld en Geluid www.beeldengeluid.nl. bezoeken. De toegang is gratis met een museum of vriendenloterijkaart. Dit dient u zelf te regelen.

Vragen?

U kunt deze stellen via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  U krijgt dan per omgaande antwoord.