Alles telt mee als het gaat om gezondheid
Als je maar gezond bent. Die uitdrukking kennen we allemaal. Omdat hij waar is. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Voor uzelf. Voor de mensen om u heen. Maar wanneer ben je gezond? Dat gaat over meer dan niet ziek zijn. Over meer dan alleen goed eten en genoeg bewegen. Over meer dan lichaam en geest. Hoe gaat het thuis? Maakt u weleens een praatje met uw buren? Komt er regelmatig iemand langs? Want uw omgeving, uw relatie met familie en vrienden. Dat heeft allemaal invloed. Gezondheid is een totaalplaatje. Daarom helpen we u graag zo gezond mogelijk te leven. Want als het gaat om gezondheid telt alles mee.

Profiteert u al van de afspraken die Achmea Gepensioneerden Vereniging heeft gemaakt met Zilveren Kruis?
U kiest de zorgverzekering die bij u past. U hebt keuze uit verschillende basisverzekeringen. En wij ontwikkelden een collectieve aanvullende verzekering Financieel. De reguliere aanvullende verzekering is uitgebreid met een groot aantal extra vergoedingen zoals extra fysiotherapie, online psychische zorg, een online brilrecept of oog laseren. Bekijk alle vergoedingen op zk.nl/achmea


Hoe uitgebreid u aanvullend verzekerd wilt zijn, bepaalt u zelf: 1, 2, 3 of 4 sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de vergoedingen. Ook meeverzekerde gezinsleden profiteren van dit aanbod. Bij Zilveren Kruis zijn kinderen tot 18 jaar meeverzekerd met dezelfde hoogste aanvullende verzekering van de ouder(s). Voor kinderen tot 18 jaar wordt geen premie betaald.

Dankzij afspraken die Achmea Gepensioneerden Vereniging met Zilveren Kruis heeft gemaakt, profiteert u ook van een aantrekkelijke korting op de premie!

• 5% korting op de basisverzekeringen
• 20% korting op aanvullende verzekeringen
• 15% korting op tandartsverzekeringen
• 20% korting op het Extra Vitaal pakket
• Tot 30% korting op zorgproducten en -diensten met Zilverkorting
• Gratis persoonlijk advies van de Zorgcoach
• U wordt altijd toegelaten voor de aanvullende verzekering, ongeacht uw leeftijd of ziektegeschiedenis

Naast vergoedingen en korting, ook services
Wij maken het u graag gemakkelijk. Declareren regelt u eenvoudig online in Mijn Zilveren Kruis. Of via de Zilveren Kruis app. Binnen 3 werkdagen staat het geld op uw rekening. En dat is niet alles. Onze Zorgcoach helpt bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling. Met de app Zilveren Kruis Wijzer krijgt u antwoord van (medisch) experts, waar u ook bent. En wilt u iedere dag met kleine stapjes werken aan uw gezondheid? Dan helpen we u op weg met Actify, de vitaliteitscoach.
Speciaal voor senioren: Extra Vitaal pakket
Achmea Gepensioneerden en Zilveren Kruis werken samen aan uw gezondheid. Extra Vitaal is een uitgebreid pakket met vergoedingen die zich richten op preventie, zelfredzaamheid en versterken van uw vitaliteit. U kunt het Extra Vitaal pakket afsluiten met een korting van 15%. Het is een goede aanvulling op uw basis- en aanvullende verzekeringen. Klik voor meer informatie op onderstaande link
Zorgverzekering Zilveren Kruis

Bent u al collectief verzekerd bij Zilveren Kruis via Achmea Gepensioneerden Vereniging?
Dan zit u goed. U hebt de nieuwe premie en het vergoedingenoverzicht voor 2021 al van ons ontvangen. U bekijkt ze in Mijn Zilveren Kruis.

Bent u nog niet collectief verzekerd bij Zilveren Kruis?

Bekijk het aanbod op zk.nl/achmea. U kiest de zorgverzekering die het beste bij uw situatie past en berekent uw premie met één druk op de knop. U vindt er ook alle informatie over de vergoedingen.


Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt uw huidige zorgverzekering voor u op als u zich uiterlijk 31 december 2020 aanmeldt.  We helpen u graag om ook in 2021 gezonder te leven. Want als het om gezondheid gaat, telt alles mee.